« Studio Gaslaan Komt allen :-) »

Videodagboeken van Januari

Lieve allemaal,

Zoals zoveel mensen vind ook ik januari altijd een beetje een vreemde maand. Vol goede moed en voornemens, maar vaak nauwelijks anders dan december. Wat in mijn geval helemaal niet slecht is. Ik had een fijne, volle maand januari. Eigenlijk precies zoals vorig jaar. En het jaar ervoor. Hieronder kun je ook die filmpjes terugzien. Ik ben veranderd, ouder geworden. Maar ook hetzelfde gebleven. Ergens stelt me dat enórm gerust. ;-)

GELUKKIG 2012!
*heft het glas op FemaleFactor*

Liefs van Martine - op de foto voor JAN, door Brenda van Leeuwen

Januari 2012

Januari 2011

Januari 2010

Filed under: femalefactor, filmpjes, videodagboek | | #


Comments


Saskia


February 19th, 2012
at 9:54 am

Leuke videodagboeken!

Liann.


February 23rd, 2012
at 2:45 pm

Leuk zo’n videodagboek!

Lia


February 26th, 2012
at 5:36 pm

Enorm leuke videodagboeken!
Goed om te horen dat je een leuke maand Januari gehad hebt. We worden inderdaad elk jaar weer een beetje ouder, een aantal ervaringen rijker…maar van binnen zul je altijd jezelf blijven en dat is het mooie <3


Post a comment