« 2morrow! Videodagboeken van Januari »

Studio Gaslaan

Rochelle Dannis interviewde me in het programma Studio Gaslaan van RTV Stichtse Vecht. We hadden het onder meer over het faillissement van de VU, mijn pianolespraktijk, mijn keramiek en Encore!Magazine. Enjoy! :D

Filed under: filmpjes, pers | | #


Comments


Saskia


January 16th, 2012
at 10:00 pm

Oh wat leuk zeg!

Peter


January 19th, 2012
at 12:32 am

Leuke samenvatting van je activiteiten. Je kan altijd ook nog tv presentratrice worden. Ik vindt dat je bij het item over de verzameling pamfletten uit de oorlog goede vragen stelde.

Suzanne


January 22nd, 2012
at 1:44 pm

Inderdaad erg leuk, was dat eenmalig of doe je dat vaker?

Christian


February 28th, 2012
at 10:52 pm

Ik kom via SoChicken vaak op je site terecht en wil nu toch even zeggen dat ik bewonder wat je allemaal doet en hoe je je inzet voor klassieke muziek! Ik hou er zelf niet zo van hoor, klassieke muziek, maar dat neemt niet weg dat jij goed werk verricht :)


Post a comment